BOSCHJÅLÆNUVÅ - SMAGNING

 Hvor   Fredag d. 16. november kl. 18.30 - 23.59
 Hvornår   Pakhuset, Odder
 Pris   kr. 250,- incl. Beouf Beaujolais og vin ad libitum
 Tilmelding   Lidt længere nede på siden, og/eller MobilePay til
 40175170 (René Pedersen) med info om Navn, antal, email

 

 

Ulven kommer!!!

Det er ganske vist. (… og det er IKKE en opfordring til Tossen fra Ulfborg om at dukke op, for heller ikke denne ulv er farlig, men farlig fin) Ikke forklædt som et får med uld i mund, men som guld i mund, den lækreste blodrøde og saftige Beaujolais Nouveau.

Helt fra St. Etiénne des Ollieres i hjertet af Beaujolais kommer den, ikke ræsende som i tidligere tider, men stille og roligt, nærmest i ophøjet tempo og med selvbevidst fremtræden. Lou Y-Es Tu? er en virkelig myte og altid en god historie værd. Navnet har vinen bl.a. efter en gammel fransk børnesang, som frit oversat betyder ”ulv, hvor er du?”

Stephen og Mathilde Durieu LaCarelle står bag dette mesterværk af en helt naturlig rødvin. Alt, hvad der er tilsat her, er masser af kærlighed og masser af viden (savoie-faire, som det hedder på de kanter)

Selvom hver en tår, hver en slurk, hvert et glas og hver en flaske er en fejring i sig selv og af alt, hvad der er godt, synes vi at det er på tide at fejre den i festlige venners lag, som traditionen foreskriver. Det gør vi så i Pakhuset i Odder fredag d. 16. november kl. 18.30.

Så der bliver både tid og mulighed for at studere og fordybe sig i Gamay-druens fortræffeligheder, idet at du kan smage, nyde, slubre, gurgle og drikke al det, du kan, indtil ét minut i midnat.

For at det ikke bliver for vådt ligger vi bunden med en ordentlig omgang Beouf Beaujolais, vores egen nyfortolkning af den klassiske Beouf Bourguinons.

Hele herligheden, dvs. Beouf Beaujolais, vin ad libitum, gode historier og ikke mindst godt selskab kan blive dit for en aften for kun 250,-.

Tilmeld dig og dine venner, en du holder af eller en som du gerne vil se med et stort smil og blå tænder, ved at udfylde nedestående formular og/eller indbetal 250 kr. via MobilePay på 40175170

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.

Billeder fra sidst

Billeder fra Stephen et Mathilde