Laurent Herlin er tidligere ingenør, men valgte i 2008 at følge sin passion for vin og økologi og købte 6 hektarer i Plessis i Loire-dalen. Han arbejder udfra biodynamiske principper og har siden tilkøbt endnu en hektar i Bourgeuil. Vi har indtil videre tre vine i vores sortiment:

Tsoin Tsoin, 100% Cabernet Franc, lavet ved hjælp af maceration carbonique, dvs. hele druer der gærer under et “låg” af kulsyre. Let at drikke, masser af frugt og glæde:-)

Eclosion, også 100% Cabernt Franc. Laurents topvin fra 50+ år gamle vinstokke, håndplukket, først trampet, siden mast med håndkraft og gæret på store gamle, ovale trætønder for siden at udvikle sig på 400 l. brugte træfade.

Frostman, der som Laurent siger, er en vin fra Loire Sud:-) men historien er knap så sjov. Sen frost, den 27. april 2016, ødelagde over 90% af druerne hos Laurent, så han købte økologiske druer hos venner i Aude i Languedoc og lavede denne vin for at redde lidt af det tabte hjem.